Weekend van de Wetenschap

Vrijdagavond 5 oktober Weekend van de Wetenschap

Er zijn nog 2 tot max 4 plekjes vrij voor Weekend van de Wetenschap vrijdagavond 5 oktober met grote kans op een sterrenkijkavond aansluitend.

Wat gaan we doen?
We starten met een inhoudelijke lezing over de vraag of het mogelijk is in contact te komen met buitenaards leven. We zullen de vraag laten passeren wat leven is en wat je nodig hebt om te kunnen leven. We duiken in de wereld van de exo-planeten en eindigen met het project over SETI. Iedereen kan hier aan mee doen!

Na de lezing een kleine pauze / drinken en wat lekkers

Omdat de weersvoorspelling gunstig is, denk ik dat we morgenavond de sterrenhemel kunnen gaan bewonderen. We gaan lekker naar buiten. Wat neem ik mee. Een zaklamp met rood licht en een sterrenkaart. Jullie mogen ook een zaklamp meenemen om te kijken op de uitgereikte sterrenkaart. Wat ook mogelijk is, is een app te downloaden op de telefoon die de sterrenhemel al laat zien.

Mocht het toch bewolkt / half bewolkt zijn, dan krijgen jullie een gezellige maar leerzame Wetenschapsquiz voor de kiezen.

Locatie: Moergestel / mail naar info@curiosityworld.nl / Voor meer info: https://www.curiosityworld.nl/…/weekend-van-de-wetenschap-…/

weekend van de wetenschap

Weekend van de Wetenschap

Door |2018-10-21T13:22:14+02:004 oktober, 2018|Nieuws|

Plaats een reactie

Ga naar de bovenkant