2022 / 13 jaar Curiosityworld
De eerste weken van 2022 stonden in het teken van corona. Daardoor waren activiteiten op hold gezet maar vanaf half februari kon en mocht het weer. Nederland ging van het slot en dat hebben we geweten. De een na de andere activiteit werd gepland en/of ingehaald. De eerste lezing en workshop ‘na corona’ was bij bibliotheek Veldhoven op woensdag 16 februari met als onderwerp Dinosaurussen. Het was even wennen zo met elkaar maar al gauw werd de draad als vanouds weer opgepakt. En zo begon het reizen kris kras door Nederland weer met als verste locatie de (Hoogbegaafde Club) in Veendam.
Nu het jaar bijna voorbij is, hierbij nog een allerlaatste blik op de onderwerpen die in 2022 op scholen en in bibliotheken zijn gegeven:
Geheimschrift op Kleitablet, Dinosaurussen, Fossielen, Maan, Sterren, Planeten, Uitvinders en Uitvindingen, Weer en Klimaat, Toekomst, Water, Vulkanen, Stenen, Mineralen, Griezels en Mysteries, Kastelen en Ridders, Heelal, Noordpool, WOII, Prehistorie, Ruimtevaart, Edelstenen, Verzamelen, Hiërogliefen en Duurzaamheid.
Alle kennissen, vrienden, relaties, opdrachtgevers, dank voor het vertrouwen in Curiosityworld in het afgelopen jaar. Op naar 2023!
Hartelijke groet, Sandra van Dam / eigenaar Curiosityworld sinds 2009.