Kindercollege en workshop Stenen bibliotheek Eindhoven

Laden Evenementen

Kindercollege en workshop: Stenen

Geschikt voor kinderen van 5 tot 8 jaar (VOLGEBOEKT)

Tijdens ons speciale kindercollege gaan we alles ontdekken over stenen. Wat voor stenen zijn er allemaal? En hoe worden ze gevormd? We gaan ook kijken hoe onze aarde in elkaar zit en waar je de allermooiste stenen kunt vinden.

Na het kindercollege gaan we samen iets heel leuks doen. We gaan een prachtig doosje maken om onze stenen in te bewaren. En jullie krijgen ook allemaal een mooi steentje (of mineraal) om mee naar huis te nemen. Misschien wordt het wel het begin van een mooie stenencollectie! We nemen een microscoop mee om kleine steentjes van heel dichtbij te bekijken.

Deze workshop wordt gegeven door Curiosityworld.


Wist je dat een bibliotheekabonnement voor jeugd gratis is? Volwassenen kunnen al voor €19,- per jaar een abonnement afsluiten. Daarmee heb je direct voordeel én steun je de bibliotheek. Lid worden kan eenvoudig online.

Tijdens de activiteiten van de Bibliotheek Eindhoven worden er mogelijk foto’s gemaakt, voor eventueel gebruik op social media of in gedrukte of online uitingen. Bij lezingen brengt de fotograaf met name de spreker in beeld en de ruimte als geheel. Heb je hier bezwaar tegen? Geef dit dan aan bij de fotograaf.

Je kunt je niet meer opgeven.

Ga naar de bovenkant