WEEKEND VAN DE WETENSCHAP 2022

Curiosityworld is deelnemer aan het Weekend van de Wetenschap.

Het eerste weekend van oktober staat volop in het teken van Wetenschap en Technologie.

Weekend van de Wetenschap

Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het Weekend van de Wetenschap wordt gerealiseerd dankzij de vele organisaties die tijdens het weekend voor het publiek hun deuren openen.

Workshop ‘Ontdekken en Verzamelen’ (8-12jr)

Kom samen met Sandra van Dam, van Curiosityworld, ontdekken en verzamelen! Eerst geeft Sandra een lezing van een half uurtje over een natuuronderzoeker die ook geoloog en wetenschapper was. Daarna is het tijd voor de workshop waarin kinderen een verzameldoosje gaan maken waar natuurlijk ook een fossiel of mooie steen in komt. Ook brengt Sandra aan microscoop mee om mooie dingen mee te bestuderen als een echte natuuronderzoeker!

Deze lezing en workshop is voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar en is gratis. In verband met een maximum aantal plaatsen dien je je wel van tevoren op te geven.

Klik hier voor meer (1 oktober) activiteiten tijdens Weekend van de Wetenschap in bibliotheek Oss. Alle aanbieders van vorig jaar zijn er ook dit jaar weer bij.

weekend van de wetenschap

Weekend van de Wetenschap (oud logo maar vindt hem (stiekem) mooier dan de nieuwe)

Neem contact op om deze activiteit te boeken