Presentatiedag CiST Poppodium 013

Laden Evenementen

Curiosityworld is aanwezig op de presentatiedag CiST.

Presentatiedag CiST PO & VO 5 maart 2020 || SAMEN IN DE STAD

Over dit evenement

Op 5 maart 2020 organiseren we vanuit CiST de jaarlijkse presentatiedag. Dit jaar creëren we een mooi moment in dé poptempel van Tilburg, waarop aanbieders en leraren elkaar wederom gaan ontmoeten. We bieden verschillende settings aan waarin je de gelegenheid krijgt om met elkaar in gesprek te gaan.

Iedereen mag zich laten inspireren op gebied van cultuureducatie. Samen willen we bouwen aan een expertisenetwerk in onze stad. Bijzonder dit jaar is dat we deze ontmoeting realiseren voor zowel het voortgezet onderwijs, het primair onderwijs, de aanbieders én de instellingen uit Tilburg.

Wat kun je verwachten?

Een middag en avond gevuld met een rijk programma gericht op inspiratie, dialoog en beleven. Een programma wat je zelf samenstelt.

INSPIRATIE – Laat je meenemen door een lezing van Janeke Wienk (zij verbindt het leraarschap met kunst en in het licht van de verbinding PO-VO) of André Merlijn (Wat beweegt jongeren? Hoe raak je ze met thema’s? Wat zijn hun wensen en behoeften? Hoe benader je ze? Hoe kun je jongeren activeren?).

DIALOOG – In gesprek aan de hand van actuele thema’s, deel je gedachten met elkaar in een geleid gesprek met gespreksleider of voer een ongeleid gesprek met je collega’s uit het veld.

ETEN – In informele sfeer eten we een maaltijd met een drankje.

BELEVEN – Kies een mooie activiteit uit om je kennis te verdiepen of juist kennis te maken met nieuwe mogelijkheden.

INSPIRATIE – Sluit de avond af met een teaser van een kernvoorstelling. Keuze uit TORI voor de middenbouw PO of Pan-Catwalk voor bovenbouw PO en VO.

Ga naar de bovenkant