Kinderboekenweek Dieren uit de prehistorie – Bibliotheek Delfshaven – Rotterdam

Laden Evenementen

Dieren uit de prehistorie (8-12 jaar)

 Van 08 oktober 2020 15:30 tot 08 oktober 2020 17:00

Kom luisteren naar interessante weetjes over de prehistorie en ga daarna zelf aan de slag met het maken van je eigen prehistorische landschap!

We gaan ver terug in de tijd. De tijd dat er dieren op de aarde rondliepen die er nu niet meer zijn. Prehistorische dieren zoals de apatosaurus, de mammoet, de wissent en de grottenleeuw, waar zijn ze gebleven? We maken een reis langs enkele dieren. Komen erachter wat zij aten, wie hun vijanden waren en waar ze zijn gebleven. Hoe kunnen we weten wanneer deze dieren hebben geleefd? Bekijk verschillende botten van prehistorische dieren. Na de presentatie maak je zelf een prehistorisch landschap na met een door jouzelf gekozen prehistorisch dier. We werken o.a. met klei en zoveel mogelijk natuurlijk materiaal.

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, moet je van tevoren wel online een plekje reserveren. Zo kunnen we jouw veiligheid en die van andere bezoekers garanderen. We houden 1,5 m afstand. De zitplekken zijn aangegeven in de bibliotheek. Daarnaast zorgen wij voor desinfectie en een goed geventileerde ruimte. Kom alsjeblieft niet naar de bibliotheek als je klachten hebt. Klik hier voor informatie over de veiligheidsmaatregelen die worden getroffen.

Deze workshop is onderdeel van de Kinderboekenweek.

  • Toegang: gratis voor leden, € 2,50 voor niet-leden
  • Tickets: aan de balie of via de button

Boek hier: https://www.bibliotheek.rotterdam.nl/activiteiten/agenda/evenement/19361-dieren-uit-de-prehistorie-8-12-jaar

Ga naar de bovenkant