Kinderboekenweek Bij ons op Mars Waalre

Laden Evenementen

Kidscollege en workshop: Bij mij thuis op Mars

Vorig jaar waren wij de eerste Marskolonisten. Het voelt nog steeds een beetje vreemd aan om zo ver weg van huis te zijn. Mijn huis, planeet aarde. En nu, nu woon ik al een jaar op deze rode planeet. Ik heb een logboek bijgehouden en ik wil je graag meer vertellen over mijn avonturen op Mars. Hoe is het bijvoorbeeld om hier te leven, wat eten wij dagelijks, hebben wij ook aardse huisdieren meegenomen en kun je hier buiten wandelen?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ook een Marskolonist worden? Kom dan naar mijn huis op Mars.

Workshop: we gaan de planeet Mars zo goed mogelijk namaken en gebruiken zoveel mogelijk natuurlijke materialen. (We werken o.a. met klei en vulkanische steentjes). Deze workshop wordt gegeven door Curiosityworld.


Wist je dat een bibliotheekabonnement voor jeugd gratis is? Volwassenen kunnen al voor €19,- per jaar een abonnement afsluiten. Daarmee heb je direct voordeel én steun je de bibliotheek. Lid worden kan eenvoudig online.

Tijdens de activiteiten van de Bibliotheek Eindhoven worden er mogelijk foto’s gemaakt, voor eventueel gebruik op social media of in gedrukte of online uitingen. Bij lezingen brengt de fotograaf met name de spreker in beeld en de ruimte als geheel. Heb je hier bezwaar tegen? Geef dit dan aan bij de fotograaf.

Aanmelden, klik hier.

Ga naar de bovenkant