KINDERFEESTJES

Planetenfeestje, Dinofeestje, Maanfeestje, Stonehenge feestje, het kan allemaal bij Curiosityworld!

Hoi, ben je bijna jarig?

Dan is het natuurlijk tijd voor een feestje. Heb je weleens gedacht aan een themafeestje? Maak eens samen met je vriendjes een reis langs planeten of verre sterrenstelsels of ga op ontdekkingstocht langs uitgestorven dieren en ontdek de wereld van de dinosaurussen en fossielen.
Samen met je ouder(s)/verzorger(s) maken we een gezellig themafeestje van. We starten met een doe-lezing over het gekozen onderwerp. Daarna is het tijd om lekker met de workshop aan de slag te gaan.

Het thema kinderfeestje kun je gewoon bij je thuis vieren of op een gewenste lokatie. Wij nemen al het materiaal mee en passen ons zoveel mogelijk aan jullie wensen aan. We doen niet moeilijk over tijd en reistijd. Kosten kinderfeestje: € 12,50 p.p. (vanaf 8 personen) inclusief kinderlezing en workshopmateriaal, exclusief reiskosten.

En natuurlijk krijgt de jarige nog een leuk cadeautje op deze feestelijke dag!

In juli 2020 vierden we het laatste kinderfeestje mee. Dat was leuk!

Het was altijd een waar genoegen om een bijdrage te leveren aan het feest van de jarige. Echter heeft Curiosityworld besloten (vanwege het stellen van prioriteiten) te stoppen met het verzorgen van kinderfeestjes. 

kinderfeestjes