BEDRIJVEN EN ORGANISATIES

Curiosityworld is er ook voor bedrijven en organisaties.

Werk je bij een bedrijf met een specifieke naam, zoals drukkerij Papyrus, mammoet transport, de Shell, etc. Zou het niet leuk zijn om in de vorm van een gastoptreden (lezing) de oorsprong van de naam van het bedrijf te laten presenteren in combinatie met een link naar de werkelijkheid? Bijvoorbeeld. Je werkt voor de Shell. Wat is de geschiedenis achter de Shell ‘schelp’ en wat zijn schelpen eigenlijk (werkelijkheid).

Of, heeft u weleens gedacht bij speciale gelegenheden een collega in het zonnetje te zetten waarvan u weet dat hij/zij bepaalde interesses heeft? Curiosityworld biedt een breed scala aan onderwerpen.

Heeft het bedrijf een nieuw merk, een nieuw product met een specifieke naam? Laat ons een klein onderdeel uitmaken van de lancering van het product met een knipoog naar de werkelijkheid. Een voorbeeld. Kinderkleding Little Indians lanceerde in september (2018) een nieuwe kledinglijn Sky High. We waren erbij met een lezing en een workshop voor de kids.

Bedrijfsfeesten waarbij kinderen welkom zijn. Wie zorgt voor een leuk programma voor de kids? Curiosityworld verzorgt wetenschappelijke workshops, net even iets anders!

Vele openbare bibliotheken hebben Curiosityworld inmiddels ontdekt. Regelmatig mogen we gastlezingen en workshops verzorgen. De bibliotheek is natuurlijk een fantastische plek om live informatie over te dragen aan het publiek!

bedrijven