BEDRIJVEN EN ORGANISATIES

Curiosityworld is er ook voor bedrijven en organisaties.

  • Werkzaam bij een bedrijf met een kenmerkende naam, zoals drukkerij Papyrus, Mammoet transport of de Shell? Wat dacht je van een boeiende gastoptreden in de vorm van een lezing, waarbij de oorsprong van de bedrijfsnaam wordt gepresenteerd, gekoppeld aan een tastbare link naar de werkelijkheid? Stel je voor, je bent werkzaam voor de Shell. Ontdek de fascinerende geschiedenis achter het Shell-logo, met een diepere duik in de betekenis van schelpen in de werkelijkheid.
  • Of misschien overweeg je om op speciale gelegenheden een collega in het zonnetje te zetten, wetende dat hij of zij bepaalde interesses koestert. Curiosityworld biedt een breed scala aan onderwerpen om deze momenten extra bijzonder te maken.
  • Binnen je bedrijf een nieuw merk of product gelanceerd met een unieke naam? Laat ons deel uitmaken van de lancering, waarbij we op een creatieve manier een brug slaan naar de werkelijkheid. Bijvoorbeeld, bij de introductie van de nieuwe kledinglijn “Sky High” van Little Indians in september 2018 of in 2023 bij de lancering van de nieuwe productlijn over ‘Space’ van Ikea.
  • Organiseer je een bedrijfsfeest waar kinderen welkom zijn? Wie zorgt er voor een leuk programma voor de jonge gasten? Curiosityworld biedt leuke en educatieve workshops aan, een verfrissende twist voor een feestelijke sfeer!
bedrijven