Griezels en Mysteries
  • Duur: 1,5 uur
  • Leeftijd: vanaf 8 jaar
  • Inbegrepen: kinderlezing en materiaal
  • Lezing zonder workshop: uitgebreide inhoudelijke lezing over Mysteries

NB: Onderwijs: Midden- en Bovenbouw geldt een speciaal groepstarief. Vraag naar de mogelijkheden. 

Griezels en Mysteries

Tijdens de Kinderboekenweek 2017 was dit een populair thema, maar het thema is tijdloos. Mysteries zullen altijd blijven bestaan en niet alleen tijdens de Kinderboekenweek. We gaan door met dit spannende doch inhoudelijke thema. Mocht je de lezing en de workshop hebben gemist, dan is dit je kans.

We gaan wetenschappelijk griezelen en ontdekken via de Driehoek allerlei verhalen over griezels, monsters en mysteries Op Aarde, Onder Water en In de Ruimte. Diep in de zee zwemmen allerlei vreemde wezens rond. Sommigen geven licht, andere dieren hebben een grotere bek dan hun lijf. In het diepe meer van Schotland gaan we op zoek naar een plesiosaurus, Nessie genaamd maar bestaat hij echt of is hij nep?

Na een bezoek gebracht te hebben aan Altlantis maken we Op Aarde een reis langs de mythes rondom spoken, heksen en geesten. Waar komen de verhalen vandaan en waarom is Stonehenge zo’n mysterieuze plek? We verlaten, tot slot de aarde en stijgen op naar de Ruimte. Hoe zat het ook alweer met het Gezicht van Mars, wat is een Zwart Gat en bestaat er leven op andere planeten?

Kortom, we gaan een spannende reis maken langs interessante plekken met een serieuze knipoog naar de wetenschap.

Na de lezing volgt een workshop over spoken, griezels, diepzeedieren en nog veel meer. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

griezels en mysteries
Griezels en Mysteries
Monsters en Geheimen
  • Duur: 1,5 uur
  • Leeftijd: vanaf 5 t/m 7 jaar
  • Inbegrepen: kinderlezing en materiaal

NB: Onderwijs: Onderbouw geldt een speciaal groepstarief.
Vraag naar de mogelijkheden.

Monsters en Geheimen

Tijdens de Kinderboekenweek 2017 was dit een populair thema, maar het thema is tijdloos. Monsters en Geheimen (mysteries) zullen altijd blijven bestaan en niet alleen tijdens de Kinderboekenweek. We gaan door met dit spannende doch inhoudelijke thema. Mocht je de lezing en de workshop hebben gemist, dan is dit je kans.

We gaan wetenschappelijke avonturen beleven over monsters en geheimen. We ontdekken welke geheimen verborgen liggen op onze planeet de Aarde, we ontdekken de geheimen diep in de zee en maken een uitstapje naar de ruimte. Zo gaan we kennis maken met ‘dinosaurus’ Nessie die al heel lang schijnt te leven in de wateren van Schotland. We brengen een bezoek aan de ruimte en komen erachter waarom wel of geen Marsmannetjes bestaan en hoe zit het met andere ruimtewezens en zal er leven zijn op andere planeten?

Kortom, we gaan een spannende avontuurlijke reis maken langs interessante plekken met een serieuze knipoog naar de wetenschap. We starten met een lezing gevolgd door een coole en leerzame workshop over de monsters, spoken en ruimtewezens.

 

Mysteries

Meer informatie over Mysteries?

Mail naar info@curiosityworld.nl of bel 06-13908636