Recreatieve activiteiten 

Recreatieve activiteiten

Wij gaan, net zoals vele andere mensen, graag op vakantie. Wij houden persoonlijk van actieve en culturele vakanties. Het liefst zijn we de hele dag in de weer om maar niets te missen van het gebied of land. Natuurlijk wel met gepaste rustdagen tussendoor. Het lijkt altijd ideaal wanneer een vakantiepark, camping of familiehotel iets van animatie aanbiedt. Helaas wordt in de praktijk nog te vaak gedacht aan de jongste gasten (knutselen) en voor de volwassenen een bingo avond. Dat kan beter!

Heeft u wel eens gedacht om recreaiteve activiteiten uit te besteden zodat u zich geheel kan blijven concentreren op uw kernactiviteiten? Die recreatieve activiteiten kunnen wij geheel voor uw gasten verzorgen én ervoor zorgen dat zij een onvergetelijke ochtend, middag of avond hebben gehad. Een thema activiteit met kwaliteit en humor want het is tenslotte vakantie!

Wat dacht u van een sterrenkijkavond voor uw gasten? Of een dinotocht voor de jongste gasten? Of het maken van een geheimschriften voor tieners? Kortom, een leuke luchtige kennismaking met educatieve workshops met oog voor enthousiasme, inhoud en kwaliteit.

Tijdsduur en workshops stellen wij in overleg met u vast. Tijdens de workshops gaan de gasten aan de slag met het gekozen thema. De recreatieve activiteiten worden geheel afgestemd op de wensen van u en de gasten.

Voor ieder wat wils!

gastenentertainment

Interesse gewekt? Laat het ons weten!

Mail naar info@curiosityworld.nl of bel 06-13908636