Recreatie en Thema activiteiten 

Campingeigenaren, parkhouders en hoteleigenaren opgelet!

Wij gaan, net zoals vele andere mensen, graag op vakantie. Wij houden persoonlijk van actieve vakanties en zijn graag de hele dag bezig. Het lijkt altijd ideaal wanneer het park, camping of hotel iets van animatie aanbiedt. Helaas wordt in de praktijk nog te vaak gedacht aan de jongste gasten (knutselen) en voor de volwassenen een bingo avond. Dat kan beter!

Heeft u wel eens gedacht om interessante thema activiteiten aan uw gasten aan te bieden? Die thema activiteiten kunnen wij geheel voor uw gasten verzorgen en ervoor zorgen dat zij een onvergetelijke ochtend, middag of avond hebben. Een thema activiteit met kwaliteit en humor want het is tenslotte vakantie!

Wat dacht u van een sterrenkijkavond voor uw gasten? Of een dinotocht voor de jongste gasten? Of, geheimschriften voor tieners? Kortom, een leuke luchtige kennismaking met educatieve workshops met oog voor inhoud en onderscheidend is t.o.v. andere campings en parken.

Tijdsduur en workshops stellen wij in overleg met u vast. Tijdens de workshops gaan de gasten aan de slag met het gekozen thema. De lezingen en workshops worden geheel afgestemd op de wensen van u en de gasten.

Voor ieder wat wils!

gastenentertainment

Interesse gewekt? Laat het ons weten!

Mail naar info@curiosityworld.nl of bel 06-13908636